SandraSmink.reismee.nl

Stage stress, zwemmen, shoppen en patio party!

Hallo!

Deze week de resultaten van mijn laatste experiment met de stamcellen, helaas niet een geweldig resultaat. Dus mijn hoop is nu gevestigd op mijn allerlaatste experiment, al waren er nog al wat problemen omdat rond te krijgen. Van de week hard aan de slag geweest om daarom een aantal nieuwe dingen te leren en te oefenen zodat ik zelfs mijn stamcellen kan gaan kweken, natuurlijk best gaaf om die dingen te leren, alleen niet als het gelijk allemaal in één keer goed moet gaan straks

Wink
Gelukkig ook een aantal mensen gevonden die me willen gaan helpen, dus aan het einde van de week begon het vertrouwen in dat het gaat lukken te groeien. Mijn laatste experiment is wel strak geplant, dus dat wordt denk ik nog wel even flink aanpoten om alles af te krijgen voordat ik vertrek.

Dinsdag kreeg ik te horen dat de eerste publicatie, een abstract (= samenvatting over wetenschappelijk onderwerp/onderzoek) met o.a. mijn naam er boven een feit is! Stiekem best wel trots op!

Laughing

Een ander stress moment deze week was toen mijn laptop besloot niet meer mee te gaan werken. Meerdere keren op één dag een blauw scherm gekregen en vervolgens met geen mogelijkheid meer internet verbinding kunnen krijgen. Uiteindelijk heb ik toch mijn laptop weten te reanimeren en doet hij het tot nu toe nog steeds.. maar hij heeft het wel zwaar! Hopelijk houd hij het nog even zeven weken vol (jaja nog maar zeven weken hier!

Surprised

Vrijdag met mijn huisgenoot Marco en meisje van stage, Mali, wezen baantjes zwemmen in een buiten zwembad. Heerlijk even een uurtje baantjes getrokken in het 50 meter bad!

Zaterdag met Tim en Andrea (van stage) wezen winkelen, op jacht naar nieuwe schoenen voor mij want daar was ik wel aan toe.. maar helaas ook hier zijn er niet veel mensen met zulke grote voeten als mij en dus ook niet veel schoenen in mijn maat

Wink
's Avonds was ik uitgenodigd voor een patio party van Andrea haar familie. Had deze mensen nog nooit ontmoet, maar was een erg leuke avond met super veel lekker eten, vooral het toetje pecan taart met ijs was héérlijk! Mensen waren echt super vriendelijk en zo gastvrij.

Leonie

He Sandra,
Leuk verhaaltje weer.. Het dagelijkse leven loopt lekker door bij jou.. Hier nog steeds sneeuw, het is nu ook weer wat dunne sneeuw wat er valt. Dus geniet nog maar ff hard van het zwemmen in een buitenbad ;-)
Groetjes

Lisanne

Gaaaf! publictie met jou naam ! =D

Succes nog even, en tot snel! x

Elianne

Eey Sandra!
Succes met de laatste loodjes! Maar het abstract is in ieder geval een feit!
xx