SandraSmink.reismee.nl

Great Ocean Road en nog meer..

Hoi hoi!

Even denken waar was ik gebleven... is weer veel gebeurd de afgelopen week..

Vorige week donderdag zijn mijn ouders aan het eind van de dag even bij mij op stage wezen kijken en gezellig met een aantal van stage koffie zitten drinken. Daarna naar de supermarkt gereden en ik heb de terug weg naar mijn huis gereden!

Laughing
Voor het eerst in mijn leven aan de linkerkant van de weg gereden haha! Moet zeggen dat het me helemaal niet tegen viel, maar nu hadden mijn ouders ook een automaat en de weg van de supermarkt naar huis fiets ik ook wel eens. Het enige wat wel fout ging was de gordel aan de verkeerde kant proberen te vinden en de ruitenwissers aan doen ipv het knipperlicht
Tongue out
(maar dat deed mijn vader na 14 dagen ook nog steeds verkeerd haha).

Vrijdag ochtend begonnen aan de Great Ocean Road samen met mijn ouders natuurlijk, deze weg is aangelegd door soldaten die gevochten hebben in de Eerste Wereld Oorlog als monument voor al hun mede soldaten die overleden zijn tijdens deze oorlog. Zoals de naam al doet vermoeden, is het een enorm lange weg langs de kust met echt super mooie uitzichten! Op een gegeven moment een stukje van de Great Ocean Road afgeweken naar Cape Otway, langs deze weg zat in elke boom wel een wilde koala! Hoe gaaf! Vrijdags helemaal doorgereden tot de beroemde Twaalf Apostelen, dit zijn een aantal rotsen (niet eens twaalf!

Tongue out
) in de oceaan langs de kust. Daar in de buurt ook een heel schattig motelletje gevonden, daar overnacht wat al een hele ervaring opzich was want zo vaak lig ik niet met mijn ouders op één kamer te slapen!
Tongue out

Zaterdag ochtend weer verder gereden langs de Great Ocean Road en nog een aantal super mooie plekjes gezien! Rond de middag weer begonnen aan de terugreis via het binnenland naar Melbourne. Echt super leuk om met mijn ouders gedaan te hebben, iets wat ik niet snel zal vergeten!

Zondags werd het 34 graden, dus lekker met pa en ma naar het strand geweest! Maandag weer aan het eind van de dag naar het appartement van mijn ouders gegaan om samen te gaan eten, deze keer lekker zitten eten op een terrasje aan de zee in St. Kilda. Met op de terugweg nog een heerlijk ijsje! Tegen zonsondergang nog wezen pinguïn spotten op de pier in St. Kilda, waren lang niet zo veel pinguïns te zien als op Phillips Island, maar toch een aantal gezien en ook een aantal vieze dikke waterratten..

Dinsdag weer afscheid genomen van mijn ouders, vond het echt super leuk om ze alles hier te laten zien, ze hebben nu ook veel meer een beeld van mijn leven en vrienden hier. Nu ga ik nog even twee maanden knallen hier, mooie resultaten behalen en natuurlijk een goed cijfer binnen slepen en dan mag ik ook naar huis..

Donderdag heb ik ook nog een vrije dag gehad, het was Australia Day. Eerst even langs de tennis arena's gelopen van de Australian Open om eens te kijken hoe het daar aan toe gaat.. de rest van de dag door gebracht in de Royal Botanic Gardens, waar van alles te beleven was, muziek, braderie, stuntvliegtuig show etc.

Leonie

He Sandra,
Zo te lezen gaat het nog steeds lekker daar! Leuke foto's hebben jullie gemaakt langs die route.. Ik heb vanmorgen nog australian open gekeken, heel apart dat jij daar dan loopt! Wij hebben gisteren weer een puntje gepakt en onze directe concurrent niets dus we komen weer een stapje dichterbij! We kunnen je vast nog goed gebruiken aan het einde van het seizoen! We hebben ook nog steeds weinig speelsters natuurlijk ivm blessures enz..
Tot het volgende verhaal!
Groetjes