St. Kilda
Vorige week zaterdag was het dan eindelijk zo ver... tijd om naar het strand te gaan!

Zaterdagochtend was het gelijk al warm, dus de bus en trein gepakt richting het centrum. Vanaf het centraal station over Sounthbank gelopen langs de rivier, waar het erg lekker wandelenis op een zonnige dag als die zaterdag! Daarna mezelf in een volle tram gepropt richting St. Kilda, een wijk van Melbourne aan de zee. Het was zeker over de 30 graden en geen wolkje aan de lucht, dus prima strandweer! Lekker de hele middag een beetje rond gekeken in St. Kilda, over de pier gelopen van St. Kilda waarvanaf je een mooi uitzicht hebt over de stranden en deskyline vanMelbourne,en natuurlijk op het strand gelegen, lekker relaxen en mensen kijken.. (zie nieuwe foto's!)
Zaterdagavond had ik een verjaardagsfeestje van iemand van stage. Hij vierde het in een pub in een populaire uitgaansgebied, begon al om zes uur dus daar de hele avond lekker buiten (het was nog steeds warm!) biertjes gedronken en een echte pub maaltijd gegeten. Rond middernacht nog naar een andere club gegaan.. was een erg gezellig avond. Heb erg veel gelachen! Met name om mijn huisgenoot, die is haast nog vrouwelijker dan mij haha.. krijg je hé als je een homo als huisgenoot hebt. Om half 3 ging Sandraatje heel tevreden naar haar bedje!

Ja, wat is er verder nog voor interessants gebeurt deze week... ehm, dinsdag samen met Andrea naar Bodycombat geweest op de sportschool. Was super leuk, vele male meer gezweet dan bij Bodypump van vorige week.. lekker actief lesje dus, wel wat minder spieroefeningen maar ik heb dan ook niet de intensie om terug te komen als één of andere bodybuildster

Vandaag werd er een film gedraait op de campus gerelateerd aan wetenschappelijk onderzoek, alleen dan op een hele grappige manier gebracht.. met gratis pizza en drinken! Dus daar heen geweest, leuk detail.. toen de film zou gaan draaien kwam er allemaal water naar beneden over het scherm doordat buiten een enorme storm was los gebarsten!
Vrijdag vertrek ik voor een aantal dagen naar Sydney! Dus volgende week heb ik vast véél meer te vertellen!
Hé sandra!
Wat gemeen om te vertellen dat het 30gr is bij jou! Hier was het toen ik thuis kwam -1!! Geniet ervan daar en heel veel plzr in sydney!
Grtz leonie
Meissie.. Wat klinkt jouw avontuur mij als muziek in m'n oren! Wat ontzettend leuk om te lezen wat je allemaal doet! Fijn dat jij je zo goed vermaakt!
Liefs,Anita..