Australische sportschool & Melbourne Cup Day!
Dag mensen, eerste maand is alweer voorbij hier! Gaat zo snel allemaal!
Eerst even een update over mijn labwerk, vandaag was het moment daar dat ik kon gaan kijken onder de microscoop of mijn eerste experiment gelukt was.. maar helaas, zoals altijd in wetenschappelijk onderzoek, gaat het nooit de eerste keer gelijk goed! Maar goed, heeft weer genoeg stof om over na te denken en te verbeteren!
Vorig weekend niet zo heel veel bijzonders mee gemaakt om het feit dat het niet echt lekker weer was, veel regenen en maar 19 graden

Maandag voor het eerst naar de sportschool geweest op de campus van de universiteit! Deze keer een les bodypump gevolgt, haha niet helemaal mijn ding maar wel héérlijk om weer te sporten! Ook erg leuk dat er meer van mijn stage daar heen gaat, leuk om mensen ook op een andere manier te leren kennen. Sommige hebben trouwens echt geen ritme gevoel haha en mijn huigenoot droeg een veel te kort broekje en veel te strak hempje!

Dinsdag was het hier een nationale feestdag, Melbourne Cup Day. Dit is eendag waarop enorme paardenraces worden gehouden waar iedereen heen gaat of naar kijkt en ook iedereen waagt wel een gokje! Helaas had ik geen medestanders die met me mee wilde om de race real live te zien, dus lekker de races op tv bekeken.. misschien maar beter ook, want denk dat ik niet veel van de races had gesnapt en mee gekregen als ik daar had gestaan, het is echt enorm druk daar ennu kon ik tenminste het commentaar volgen. Tickets waren ook schandalig duur.
He Sandra,
Het gaat nog steeds prima met je zie ik wel :)!
Balen dat je eerste onderzoek niet goed was gegaan, maar je moet ookniet te snel klaar zijn :p.. Hier ook alles ok, met volleybal moeten we toch echt wat punten gaan pakken.. Volgende week wedstrijd tegen een team wat in de buurt staat dus dat wordt een belangrijke! Have fun daar!
x leonie
Prinsjesdag down under... ;)
Maar klinkt wel als een hele fijne stage plaats, met een goed project/experiment en ook leuke collega's. Dat is natuurlijk ook wel belangrijk, als je er een half jaar mee moet samenwerken!
Veel plezier en werkse nog!!
P.s. Pas op dat je niet verbrand op het strand hoor!! ;)
Liefs!