SandraSmink.reismee.nl

Hoe moeilijk fietsen kan zijn...

Hoi hoi,

Hier weer even een update vanuit de andere kant van de wereld. Lekkere stageweek achter de rug met aardig volle dagen, dus lekker bezig geweest op het lab.

Vorige week zaterdag wezen shoppen met Tim en Andrea in een outletwinkelcentrum opzoek naar goedkope sportspullen zodat ik met hun mee kan naar de sportschool! Vooraf wezen lunchen ergens.. ik hou zoo van de lunch hier, zulke lekkere dingen allemaal! Had deze keer banenenbrood met warme rode vruchten, appelkruimel en vanille ijs!

Laughing
Uiteindelijk echt super goedkoop geslaagd voor schoenen ( die waren $12
Surprised
), broekje, shirt etc. Ben benieuwd hoe lang alles het volhoud, was zo goedkoop haha!

Zondags weer de stad in geweest, deze keer was het super mooi weer, zo'n 28 graden! Dus heerlijk door allerlei straten gewandeld, langs State Library of Victoria, Old Melbourne Goal zo richting Queen Victoria Market. Queen Victoria Market is echt een enorme, half overdekte markt waar je allerlei groenten en ander eten kan kopen, maar ook kleding en allerlei andere dingen. Erg leuk om rond te lopen, kon het ook niet laten om het goedkope fruit en groenten te laten liggen.. nadeel daarvan is, is dat je de rest van de dag rond moet slepen met die spullen in plastic tasjes waarvan de handvaten constant het begeven! Thuis gekomen nog samen met de jongens onkruid getrokken in de tuin, niet mijn meest favoriete klusje.. maar goed, als het zulk mooi weer is en je het even met zijn alle doet, is het ook zo klaar. 's Avonds met mijn huisgenoot de rugby wereldcup finale zitten kijken, ging tussen Nieuw Zeeland en Frankrijk. Een erg vermakelijke sport om naar te kijken (zou hetzelfalleen noooit willen spelen)en kan ik op stage tenminste ook mee praten erover!

Tongue out

Mag van Tim een fiets lenen (hij heeft er een stuk of vijftien, maar gaat als nog met de auto naar het werk), deze had hij donderdag voor mij mee gebracht. Dus kon de terugweg van stage op de fiets, pfoe dat was een avontuur opzich!

Wink
Zo stom, hoe een normaal iets als fietsenwaar je normaal gesproken niet bij na hoeft te denken,inéén keer zo lastig kan zijn! Moest constant nadenken waar ik moestfietsen, aangezien ze hier aan de andere kant van de weg rijden, gelukkig hebben ze op de campus van de universiteit fiets stroken, dus daar is het wel duidelijk.. bij het grote kruispunt maar even afgestapt en viade stoep gegaan! Stond gewoon helemaal te shaken toen ik thuis aangekomen was, haha!

Ben nu wel super snel thuis, binnen tien minuten doordat hetbijna allemaal bergafwaarts is, heenweg doe ik er iets langer over. Vandaag dus ook naar stage geweest op de fiets,begin er al helemaal aan te wennen.. maar heb wel een hekel aan die helm (is verplicht hier)! Heb wat nieuwe foto's geplaatst, zit ook eentje tussen van mijn super snelle fiets!

Wink

Marrit

Heeyy San!
Mooi dat je het zo naar je zin hebt!
Ik ga je meteen even mailen!
Knuffel

Leonie

He sandra,
Leuk weer om je verhaaltje te lezen! Lastig fietsen als alles andersom is, dat lijkt me ook echt wel ff wennen! Maar ook dat zal vast snel wennen.. Hier nog geen gewonnen wedstrijden we hebben gisteren wel weer een puntje gepakt! Zo sprokkelen we ze maar bij elkaar.
Groetjes