Terug in Nederland!
Nog een aller laatste blog over mijn laatste belevingen in Australië en mijn terugkomst in Nederland..
Afgelopen dinsdagavond had mijn huisgenoot voor mij en een aantal anderen van stage een heerlijke diner gekookt! Speciaal voor mijn vertrek. Als voorgerecht hadden we aardappelen uit de oven met een soort tomatensaus met allerlei verse kruiden, erg lekker! Hoofdgerecht was een heerlijke champignon/truffel risotto met daarnaast een salade met geitenkaas, asperge en gekarameliseerde peer in walnoot kruimels. Als toetje heerlijke tiramisu, zoo lekker! Na het eten, het was inmiddels al twaalf uur geweest haha, werd het tijd om van de eerste mensen afscheid te nemen.. best raar hoor!
Woensdag was mijn laatste dag op stage, hele dag lekker op mijn gemakje mijn spullen opgeruimd. Geheel onverwachts stond in eens iedereen van mijn lab om mijn bureau heen met allemaal kadootjes! Zo lief! Kreeg een Monash University vest, een fotoboekje met foto's van alle dingen die ik samen met ze gedaan heb, een lieve kaart met van iedereen een berichtje en een flesje Bitters. Dit is alcohol, wat ze hier door lemon lime frisdrank en wodka mixen en ik errug lekker vind

Toen werd het langzamerhand tijd om mijn spullen te gaan pakken.. Alles paste zowaar in mijn koffer (zonder overgewicht!) en Tim, Andrea en Christina hebben me naar het vliegveld gebracht. Waar ik nog een kadootje kreeg van Andrea haar ouders (die hadden ze meegegeven aan Andrea), zelfs die vonden het erg jammer dat ik weg ging.. Alles verliep vrij vlot op het vliegveld in Melbourne en de terugreis begon!
De negen uur vliegen van Melbourne naar Hong Kong verliepen erg traag voor me gevoel, maar gelukkig leken de twaalf uren vliegen van Hong Kong naar Amsterdam wat sneller te verlopen.. Netjes op tijd was ik op Schiphol en om zeven uur vrijdag ochtend kon ik Joop weer in de armen vliegen!

Zaterdag eindelijk na zes maanden weer kunnen rijden op mijn paard Marga, genieten! Ook al was het ontzettend koud! Brrr.. van 27 graden naar 7 is niet aan te raden! Na een bezoekje aan Joop z'n ouders verraste hij me met een lekker etentje in een restaurant in Heerenveen, hij had zelfs sterretjes voor in mijn dessert geregeld! Al nam ik geen dessert haha.. Daarna terug naar huis met de gedachte dat ik lekker op de bank kon gaan zitten en misschien 's avonds nog even een drankje te gaan doen in de kroeg, maar thuis aan gekomen was daar nog een grotere verrassing! In de tuin stonden achter een Welkom Thuis spandoek al onze vrienden te wachten! Was echt enorm overdonderd, maar zooo leuk om iedereen weer te zien! Garage was weer omgetoverd tot een feestschuur en die stond ook helemaal vol, zoveel mensen waren er! Iedereen enorm bedankt voor deze super leuke verrassing, echt super leuk!

Fijn dat je weer thuis bent, helaas konden wij er zaterdag niet bij zijn! maar kom snel even op de 'thee'!
xxxxx.