Alweer over de helft!!
Hi guys!
Ook al mag het eigenlijk niet meer, wil jullie toch nog even een gelukkig nieuwjaar wensen! Hopelijk heeft iedereen 2012 op gezellig manier ingeluid! Voor mij was het heel apart allemaal, oudejaarsdag voelde helemaal niet als oudejaarsdag aangezien het 35 graden was, ik geen lekkere oliebollen van mijn moeder kon eten en de hele dag geen knallend vuurwerk heb gehoord (het is niet toegestaan hier zelf vuurwerk af te steken). Maar desalniettemin wel enorm leuk om eens oud en nieuw op een andere manier mee te maken! Dit betekende voor mij gezellig barbecueën met wat vrienden aan het begin van de avond en onder het genot van een drankje en yahtzee de rest van 2011 uit zitten. Vlak voor twaalf uur de stad in gegaan om daar op Federation Square met honderden (in ieder geval énorm veel) mensen af te tellen naar twaalf uur en vervolgens van de grote vuurwerkshow boven de rivier te genieten. Het is gewoon echt bizar om het nieuwe jaar in te gaan terwijl het nog zo'n 25 graden was buiten, je met zoveel mensen daar staat maar helaas geen vriendje hebt die je in de armen kunt sluiten. Nadat het vuurwerk was afgelopen (de volgende dag hoorde we dat er zelfs nog een toren in de brand was gegaan door het vuurwerk!) terug gegaan naar waar we ook hadden gebarbecued en daar nog wat spelletjes gespeeld en drankjes genuttigd. Nieuwjaarsdag was ook niet helemaal zoals ik gewend ben, geen familiebezoekjes dit jaar dus een lekkere luie dag gehad.
Maandag had ik gewoon weer zin om naar stage te gaan, terug naar een beetje regelmaat en ben immers daarvoor ook hier!Iedereen hier verklaarde me voor gek dat ik al weer zo actief bezig was op het lab, want deze hele week waren er bijna geen mensen aanwezig op de afdeling aangezien het hier zomervakantie is. Maandag ook gelijk mijn eerste dag 40 graden hier mee gemaakt, pffoee dan ben je echt enorm blij met airco op je kamer zeg! 40 graden is dan ook wel een beetje te veel van het goede...
Lekker veel gedaan deze week op stage en dat werd vrijdag gelukkig ook beloond met veel belovende resultaten! Sommige zullen misschien vinden dat ik wat weinig over mijn stage hier vertel, nou gebeurt er ook niet elke week zoveel spannends maar het is ook erg lastig uitleggen vaak zonder het te ingewikkeld te maken. Maar zal het toch even kort proberen, ik wil graag aan tonen dat de stamcellen die ze hebben gemaakt hier op het lab ook daadwerkelijk een nier kunnen repareren. Hiervoor wil ik een techniek gebruiken waarvan we géén idee hadden of dat zou gaan werken, maar uit mijn eerste experimenten lijkt nu te blijken dat het zeer zeker mogelijkheden bied! Goed nieuws dus! Zit ook alweer over de helft van avontuur hier, wel fijn dus dat het de goede kant op lijkt te gaan.
Heeee sandra!
Ben even lekker gaan zitten voor al je verhalen.. En wat ben ik jaloers!! Je doet echt super gave dingen!!
Geniet er nog maar even lekker van, maar zijn blij als je terug bent hoor! Want wat is nou een wipkipborrel zonder sandra? Ik denk dat we je mooie duik foto maar in de keuken op moeten hangen :p
Xxx
Heej Sandra,
Ik wil je een gelukkig nieuwjaar wensen! Helaas vanuit een zeer regenachtig friesland, geniet maar lekker van de zon!
Klinkt veelbelovend je stage opdracht, succes ermee!
Genietse van je 2e helft van je avontuur!
Groetjes Dineke
Leuk hoor al je verhalen! Ook nog een gelukkig nieuwjaar:)
en wat gaaf dat het met je stage ook zo goed gaat!!
Liefs, xx
En dan stappen over een uurtje of twee ook nog je paps en mams op het vliegtuig naar jou toe! Wat een mazzelaar ben je toch!
Groet'n uut Hoogland!
He Sandra,
Jij natuurlijk ook nog een gelukkig 2012! Ik ben al helemaal laat, maar dat mag de pret niet drukken.. Goed om te horen dat je onderzoek goede resultaten laat zien! En oud en nieuw met 25 gr lijkt me idd erg raar, alhoewel het hier dit jaar ook niet bepaald koud was. Hier alles prima, ik begin 30 januari met afstuderen dus het einde komt in zicht :)! Heel veel plezier, je werkt alweer naar het einde van je verblijf, dus geniet nog even heeeeel hard!!
x leonie
Zo, heb weer eens bijgelzen en nog een keer je foto's bekeken, zo gaef!
Bizar eigenlijk, dat je alweer op de helft bent zeg! Gaat enorm snel!
Hier gaan we nu richting het vriespunt, als ik alle meteo's moet geloven....Voor mij hoeft het niet meer, aangezien ik overal vogekltjes hoor fluiten, de eerste bollen alweer opkomen en er al bomen bloesem hebben!
Dus ben echt wel bitje jaloers op je heerlijke weer daar! ;)
Maar wat super dat je onderzoeken enzo zn vruchten gaan afwerpen zeg! Dan ben je daar, ook op je stage, niet voor niets!!! Zet m op! Zou geweldig zijn als je nog meer resultata boekt!
groetjes uut t Zeeuwsche!
Weer een mooi verhaaltje!
Fantastisch om oud&nieuw daar te vieren, lijkt me ook zo gaaf!!
Succes met alle leuke activiteiten en onderzoeken die je nog gaat doen. Ik blijf je updates in de gaten houden.
PS: kunnen die stamcellen ook worden toegepast op het herstel van iemand zijn lever, Michel, Lisanne, Gerry en Martine hebben hun alcoholprobleem nog niet onder controle...
X
Haha en dat zegt degene die bijna elke dag op stap gaat en nooit zonder een biertje in z'n handen te vinden is;)
Maare superleuke blogs:) Bijzonder om zo O&N te vieren en superleuk dat je ouders zijn langsgekomen!
Echt heel gaaf die avonturen die je meemaakt, pinguins en zeeleeuwen kijken, met de stoomlocomotief, etc..zulke mooie foto's! Enn dan ook nog een interessant onderzoek die goed gaat, kan niet beter!
Ben benieuwd naar de avonturen die je afgelopen week hebt meegemaakt;)
Liefss