SandraSmink.reismee.nl

Lekkere peperrnoten!

Telkens is het hier door de weeks super mooi weer en in het weekend stukken minder!  Beetje jammer, daardoor afgelopen weekend en dit weekend niet enorm veel bijzonders gedaan. Vorige week zondag nog even het centrum in geweest en een beetje rond gedwaald, delen van de stad bekeken die nog niet gezien had.. waaronder ook de mascotte van Melbourne volgens Lonely Planet: The Eagle, echter toen ik daarover begon op stage hadden ze géén idee waarover ik had! Tongue out Ook nog een poosje zitten kijken naar de enorme rij voor een aantal etalages. Het warenhuis Meyer beeld een soort kerstverhaal uit in hun etalages, met allerlei zingende kerstmannen, elfjes en rendieren waar mensen dus daadwerkelijk voor in de rij gaan staan om het te kunnen zien! Het blijft een beetje apart om al de kerst liedjes en ook de etalages te horen/zien met sneeuw, terwijl het bloedheet is!

Lekkere volle week gehad op stage, met allerlei veel belovende vooruitgang wat betreft mijn onderzoek, erg leuke week gehad dus! De pepernoten vielen zo in de smaak, dat ik van de week nog maar een portie gebakken heb.. ze vinden ze héérlijk! haha..

Vrijdagavond weer een verjaardagsfeest van iemand van stage. Erg gezellig avond gehad in een cocktailbar in de stad, erg veel lekkere cocktails gedronken!Laughing De rest van dit weekend dus niet zo heel veel bijzonders gedaan omdat het weer niet echt mee zat, al was de weersvoorspelling nog slechter dan dat het uiteindelijk was.. Vandaag nog wel met mijn nieuwe huisgenote, Simona, naar Chadstone (énorm winkelcentrum) geweest. Lekker wezen shoppen en ze heeft me geholpen met het kopen van kadootjes voor Krist Krinkel (= soort lootjes trekken met kerst).

Ander exciting news is dat ik een ticket heb geboekt naar Cairns, dus ik zal rond de kerstdagen het hopelijk mooie Great Barrier Reef gaan zien!

1 reactie

R&R schrijft:

Telkens weer een leuk moment hoor als we kunnen lezen over al je belevenissen met de bijbehorende foto's natuurlijk! Je trouwe volgers uut Hoogland!

Vul onderstaande velden in om een reactie te plaatsen op dit reisverhaal.

naam *
bericht *
   Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op dit verhaal.

Laatste reacties

Meer reacties

Blijf op de hoogte!

Laat je e-mail achter en ik stuur je een mailtje als ik een nieuw verhaal of nieuwe foto's op de site heb gezet.

E-mail adres: